Deprecated: Function split() is deprecated in /home/virtualc/public_html/casuta/index.php on line 67

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/virtualc/public_html/casuta/index.php on line 68

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/virtualc/public_html/casuta/templates/default/index.php on line 2
Casuța de turtă dulce

Asociaţia Culturală D’ART s-a înfiinţat în anul 2010. Membrii Asociaţiei Culturale D'ART s-au asociat în scopul dezvoltări artei, culturii şi sportului prin organizarea de evenimente culturale şi sportive la nivel local, naţional şi internaţional.

 

Activitatea principală a organizaţiei o constituie organizarea de evenimente (expoziţii, festivaluri, lansări de carte, şcoli de vară, tabere de creaţie, schimburi culturale şi workshop-uri) care să susţină scopul Asociaţiei. Până în prezent asociaţia a derulat şase proiecte cu finanţare ne-rambursabilă şi numeroase activităţi din surse proprii.

 

O componentă importantă a Asociaţiei Culturale D'ART o reprezintă resursa umană profesionistă, care stă la baza tuturor programelor şi acţiunilor organizate

Proiectul este derulat în perioada aprilie – decembrie 2015 și a primit finanţare prin Programul PA17/RO13 “Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”, fiind finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României.

Copyright © 2015. Toate drepturile rezervate.
Powered by Virtual Craft